Всього в результаті стрілянини постраждали дві людини / "Інформатор"

У понеділок, 8 квітня, в Голосіївському районі столиці була чутна стрілянина. На вулиці Михайла Максимовича, 6 конфлікт між компаніями закінчився для двох чоловіків серйозними пораненнями. Одному з них прострелили око.

Всього в результаті стрілянини постраждали дві людини. Про це повідомляє "Інформатор".

"Інформатор"

За інформацією від патрульних поліцейських, двоє хлопців йшли по тротуару в бік «Портер Паб». Назустріч їм рухалася компанія з чотирьох чоловіків, які не збиралися ділитися шириною тротуару. А далі класика: один з них зачепив плечем опонента і почався конфлікт. Після словесної перепалки хтось із компанії дістав, попередньо, пневматичний пістолет і зробив два постріли з близької відстані.

Відео дня

Читайте такожУ Києві сталося лобове зіткнення трамваїв, є постраждалі (фото)

25-річному хлопцеві свинцева куля потрапила в шию, а його товаришеві прострелили око. Після цього компанія зникла у невідомому напрямку. На місце викликали швидку допомогу. Постраждалих госпіталізовано в лікарню. За адресою прибув екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група, яка вилучила кулі на експертизу. Обставини інциденту і особистість того, хто стріляв встановлюють правоохоронці.

Як повідомляв УНІАН, у Запоріжжі жінка за кермом BMW насмерть збила семирічного хлопчика.