Порошенко вирушив у район проведення ООС / фото УНІАН

Під час виступу президента України Петра Порошенка в Авдіївці Донецької області дівчина-військовослужбовець, яка стояла біля президента, втратила свідомість. 

Читайте такожПорошенко вирушив у зону проведення ООС

Трансляцію виступу Порошенка вів телеканал "112 Україна".

Військовика одразу підхопили ті, хто стояв поруч, і віднесли у бік, щоб надати першу медичну допомогу. Порошенко припинив промову і відійшов до бійця, допоміг винести її

"І таке буває", - сказав Порошенко.

Згодом дівчина опритомніла і знову повернулася у стрій, президент потиснув їй руку.

Зазначимо, що випадки, коли під час офіційних заходів за участю Порошенка, учасники втрачають свідомість, не є рідкістю. Так, у березні минулого року під час урочистостей з нагоди четвертої річниці створення Національної гвардії втратив свідомість нацгвардієць, що стояв за спиною президента Петра Порошенка з президентським штандартом.

Нагадаємо, в ліцеї в Івано-Франківській обл. під час шкільної лінійки, в якій виступив з довгою промовою президент України Петро Порошенко втратив свідомість і впав хлопчик.

Крім того, ще 5 років тому перед інавгурацією Петра Порошенка караульний втратив свідомість, коли повз нього проходив новообраний президент. Він упустив карабін і впав на червону доріжку.