На Житомирщині дівчинку спочатку вбили, а потім спалили у печі, рештки викинули в річку.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Нацполіції у Житомирській області,  правоохоронцям вдалося попередньо з’ясувати, що дівчинка у будинку у ході сімейного конфлікту від свого батька отримала травми, що призвели до її смерті. Згодом мертве тіло дитини батьки спалили у печі та рештки викинули у річку. Про це вони нікому не сказали.

Відео дня

Читайте такожНа Івано-Франківщині знайшли вбитими відомого адвоката та його дружину (фото)

Наразі батьки обоє затримані слідчими у порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. “Робимо усе можливе, щоб перевірити отриману інформацію та встановити усі обставини, - повідомив УНАН заступник начальника ГУНП Житомирщини Олександр Радченко.

Також він зазначив, що така жахлива ситуація стала можливою через втручання у долю загиблої дитини так званих «активістів» з обласного центру, які супроводжували і всіляко впливали на судові процеси задля вилучення дівчинки із нормальних умов проживання та виховання у прийомній родині, і врешті таки «допомогли» повернути її неблагополучним біологічним батькам. Задля досягнення цієї мети свого часу ці горе-активісти цілими делегаціями приходили до ГУНП в області з вимогою до керівництва негайно «захистити» дитину від надуманих і нічим не підтверджених знущань у прийомній родині та повернути її батькам.

Як повідомляв УНІАН, на Житомирщині поліція розслідує справу вбивства 5-річної дівчинки. 27 травня до поліції надійшло повідомлення, що в одному із сіл Овруцького району батьки могли вбити свою малолітню дитину.