В Суворовському районі Одеси, у гідропарку, співробітники ювенальної превенції знайшли дівчинку приблизно трьох років, яка жила у саморобному наметі.

Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Читайте такожУ Санкт-Петербурзі знайшли дівчинку, яка жила серед сотні щурів

Відео дня

За даними поліції, у дитини був занедбаний та хворобливий вигляд. Поряд з нею була жінка, яка пояснила, що батьки малої нібито відійшли до магазину та скоро повернуться. Зі слів громадянки, дівчинка - донька родичів, з якими вони приїхали з Закарпатської області на заробітки.

«Протягом трьох годин очікувань ні батько, ні мати дитини так і не з’явилися ні біля свого тимчасового житла, ні у місцевій станції туристичної поліції, куди ювенали забрали дівчинку з вулиці», - йдеться у повідомленні.

Наразі дитина в медичному закладі, де про неї дбають лікарі. Після повного одужання її у встановленому законом порядку буде направлено до спеціалізованого дитячого закладу.

Правоохоронці продовжують пошуки батьків дівчинки для з’ясування обставин, за яких вона опинилася в загрозливих для життя умовах, та вжиття заходів згідно з чинним законодавством.

Як повідомляв УНІАН, в одному з багатоповерхових будинків у Москві на Ленінградському шосе поліція виявила п'ятирічну брудну дівчинку, яка сиділа в купі сміття, налякана, і не розмовляла.