Тривають першочергові слідчі дії / Pixabay

На Волині жінка-військовослужбовець прикордонної служби закопала у дворі  свою новонароджену дівчинку.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Волинської області, Володимир-Волинським відділом поліції розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом можливого умисного убивства матір'ю своєї новонародженої дитини (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 117 КК України).

Читайте такожЗатримано підозрюваного у вбивстві секс-блогерши у Москві

Відео дня

Поліцію про звернення до лікарні породіллі з кровотечею, але без дитини, увечері 29  липня повідомили медики. Вже 30 липня, в неподалік від місця проживання жінки в місті Устилузі правоохоронці виявили закопане тіло новонародженої дівчинки, замотане в поліетилен та тканину.

Тривають першочергові слідчі дії.

Зважаючи на те, що жінка є військовослужбовцем, досудове розслідування у кримінальному провадженні провадитиме Державне бюро розслідувань.

Довідка УНІАН: за умисне вбивство матір'ю дитини під час або одразу після пологів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 5 років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, в місті Бориспіль Київської області місцевий мешканець зарубав сокирою свого знайомого та закопав його тіло у себе на городі.