Дівчина померла 10 липня / instagram.com/nastya_ukrain_zp

Батьки загиблої Анастасії Ковальової, яку в Запоріжжі облив бензином і підпалив її хлопець, розповіли причини сварки пари напередодні трагедії.

У день нападу на Анастасію її бойфренд Віталій Чайковський відпустив її з подругою на пляж, хоча раніше завжди забороняв це робити. Про це йшлося у програмі "Стосується кожного", передає "Обозреватель".

Читайте такожАнастасія Ковальова померла: що відомо про чоловіка, який підпалив свою наречену у Запоріжжі (фото, відео)

Коли дівчина прийшла на набережну, Чайковський почав писати їй повідомлення з погрозами. Вона сфотографувала для нього порожній пляж й запросила його до себе.

На думку родичів загиблої, саме ця ситуація й спричинила фатальну сварку між ними.

"Я знала, що після пляжу буде скандал. Ми з нею спілкувалися о 7 вечора, коли вона з пляжу прийшла, коли вони посварилися. Вона мені надіслала фото, де лежить на дивані, й у неї засмучений вигляд. Вони з Віталіком посварилися і той пішов. Пішов по бензин", – переповіла події дня мама Анастасії.

Вона також розповіла, що напередодні дівчина прийняла рішення остаточно розірвати стосунки з Чайковським і сказала, що хоче переїхати до мами в Польщу. Однак після цього пара помирилася. Також мама повідомила, що вже після смерті доньки дізналася, що хлопець її часто бив і забороняв гуляти без нього.

Як повідомлялося, 2 липня дівчину облив бензином і підпалив її наречений у Запоріжжі. У неї було 90% опіків тіла. 10 липня постраждала померла.

28-річному Віталію Чайковському обрали запобіжний захід – він проведе 60 діб під арештом.