У поліції вважають загибель дівчинки нещасним випадком / фото tros.com.ua

У селі Максимівка Карлівського району Полтавської області учора у власному житловому будинку батьки виявили повішеною свою малолітню доньку.

Про це УНІАН повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області.

За словами начальника відділу комунікації ГУ НП в області Юрія Сулаєва, дівчинка під час гри у господарському приміщенні заплуталася у мотузках, які використовують для підвішування кролів. При спробах виплутатися вона задушилась.

Відео дня

«Думаю, це нещасний випадок. Дівчинка зайшла в господарське приміщення. Вочевидь, заплуталася в мотузках, які використовують для підвішування кролів. При спробах виплутатися задушилася. Батьки знайшли її підвішеною. Зняли, намагалися надати першу допомогу, проводили реанімаційні заходи. Але вони виявилися безуспішними, дитина померла», — розповів Сулаєв.

Тіло дитини для встановлення причини смерті направили до бюро судово-медичної експертизи Карлівської ЦРЛ. Поліція проводить перевірку обставин нещасного випадку.

Попередньо, правоохоронці відкрили провадження за ст. 115 ККУ (умисно вбивство) з поміткою «нещасний випадок». Слідчі перевірять усі обставини події.

За інформацією управління цивільного захисту Полтавської облдержадміністрації, дитині було 7 років.