На трасі Київ-Харків сталася аварія за участю трьох транспортних засобів, внаслідок якої загинуло троє людей.

Відео дня

Як повідомляє поліція Київської області, інцидент сталася на 59 км автодороги "Київ-Харків" біля села Бзів Баришівського району.

Вантажівка, рухаючись в напрямку Харкова, зіткнулася з припаркованим на узбіччі пасажирським автобусом. Той від удару наїхав на трьох чоловіків, що стояли попереду. А вантажівку після удару ще протягнуло і вона в’їхала ще в одне авто на узбіччі.

Внаслідок аварії двоє осіб від отриманих травм загинули на місці пригоди, третій чоловік помер вже у кареті швидкої по дорозі до лікарні.

Читайте такожАвтівку розірвало на частини: в ДТП у Чернігові загинуло 4 людини (фото)

Наразі поліція встановлює причини катастрофи. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу.

Нагадаємо, у Новоград-Волинському районі Житомирської області у дорожньо-транспортній пригоді за участі вантажівки та автобуса загинули дев’ять людей, ще десять отримали травми. Інцидент стався у неділю, 22 вересня, увечері на 250 км автодороги Київ-Чоп.

Днем раніше, 21 вересня в Овідіопольському районі Одеської області внаслідок зіткнення маршрутки і вантажівки загинули 9 людей, ще четверо госпіталізовано.