Дівчинка намагалася зайти в ліфт, як він поїхав / фото: Інформатор

У Дніпрі в багатоповерхівці дівчинка впала в шахту ліфта. З місця події з переломами і численними забоями її забрала швидка допомога.

Як повідомляє "Інформатор", інцидент стався на вулиці Дементьєва.

Читайте такожВ Одесі несправний атракціон ледь не призвів до загибелі людей (відео)

Відео дня

За попередньою інформацією, три дівчинки заходили в ліфт на першому поверсі. Дві із них зайшли в ліфт, як почали зачинятися двері. Дівчата вирішили відкрити їх і притримувати, щоб їхня подруга проскочила всередину. У цей момент ліфт поїхав угору, внаслідок чого дівчинка, 2004 року народження, впала у шахту.

На крик дітей відразу ж вибігли мешканці будинку, які й викликали поліцію.

Через декілька хвилин приїхали і рятувальники. Патрульні зістрибнули в шахту ліфта, підняли постраждалу і допомогли покласти на ноші. Медики надали їй першу допомогу на місці, після чого госпіталізували в обласну лікарню.

Інформатор

Попередньо, у неї перелом ноги в декількох місцях, глибокі рани на обличчі, садна і забиті місця. Дівчинка була притомною. На місці події працюють правоохоронці, які з’ясовують усі деталі інциденту.

Як повідомляв УНІАН, у місті Жовті Води Дніпропетровської області місцева жителька заявила, що народила мертву дитину і викинула її, але куди, не пам'ятає.