Чоловік, підозрюваний у розбещені дітей, 4 роки ховався від поліції / фото поліції

У Києві поліцейські затримали тренера, який упродовж майже 4-х років переховувався від органів суду за розбещення неповнолітніх.

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Києва, чоловік, якого підозрюють у вчиненні розпусних дій, весь цей час змінював імена і прізвища та проживав за різними адресами у столиці та на території Київської області.

«У грудні 2015 року було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України стосовно тренера з міні-футболу», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожНа Київщині родич-педофіл розбестив шестирічну дівчинку

Як встановили правоохоронці, зловмисник працював тренером у футбольній секції в загальноосвітній столичній школі.

«Наприкінці грудня 2015 року він спільно зі своєю командою неповнолітніх вихованців поїхав на змагання до Львова. За словами потерпілого хлопчика, чоловік у готельному номері розбещував його, оголяючи свої статеві органи. Свідком даної події став ще один підліток, котрий у той момент також знаходився у кімнаті», - повідомили у поліції.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали необхідну доказову базу щодо причетності фігуранта до вчинення протиправних дій. У подальшому, матеріали провадження були скеровані до суду. Однак зловмисник, бажаючи уникнути покарання, почав переховуватися та не з'являвся на судові засідання.

Вчора, 27 вересня, під час оперативних заходів правоохоронці затримали чоловіка на території Київської області. Суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді арешту з правом внесення застави у сумі 150 тисяч гривень.

Як повідомляв УНІАН, 18 вересня у Харкові заарештували ґвалтівника 12-річної дівчинки.