29-річний одесит раніше вже притягувався до відповідальності / скріншот

В Одесі затримано водія мопеда, який завдав пішоходу тяжкого ножового поранення.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, НП сталася позавчора на одному з регульованих пішохідних переходів у Суворовському районі міста.

Встановлено, що водій мопеда, порушуючи правила дорожнього руху, їхав на червоний сигнал світлофора і мало не збив пішохода. Між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку. Мопедист дістав з кишені ніж і вдарив ним 29-річного одесита в живіт, після чого залишив його в безпорадному стані і з місця злочину втік.

Читайте такожВ Одеській області завершено розслідування щодо охоронця, який зґвалтував 9-річного хлопчика

Про подію в поліцію повідомив лікар швидкої допомоги, яка прибула на місце події за викликом очевидців. Лікарі діагностували у постраждалого проникаючі поранення черевної порожнини і грудної клітини.

Постраждалого доставили до Одеської обласної клінічної лікарні, де зараз він перебуває у тяжкому стані.

Як зазначається, наступного дня поліцейські встановили особу зловмисника і затримали його. Цей 29-річний одесит раніше вже притягувався до відповідальності за вчинення тяжкого злочину.

Затриманий стверджує, що ніж носив з собою для самооборони.

Учора правопорушника було затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України і перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Зараз вирішується питання про повідомленні йому про підозру і обрання запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне завдання тяжких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, у Приморський відділ поліції, який розташований в центрі Одеси, увірвався іноземець, озброєний ножем.