За результатами слідства правоохоронцям вдалося встановити і затримати одного з нападників / фото УНІАН

Київська місцева прокуратура № 10 направила до суду обвинувальний акт стосовно громадянина Республіки Вірменія, який обвинувачується у вчиненні розбійного нападу на співробітника Адміністрації президента, що призвів до смерті потерпілого.

Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Читайте такожУ Києві чоловік півроку розбещував 6-річного хлопчика

Відео дня

"Так, 13 березня 2019 року приблизно о 23 годині 50 хвилин, перебуваючи на вул. Багговутівській у Києві, 34-річний підозрюваний разом із ще одним зловмисником, особа якого на даний час не встановлена, вчинили напад на місцевого жителя з метою заволодіння його майном", - йдеться в повідомленні.

Зловмисники нанесли потерпілому не менше чотирьох ударів в область голови.

За результатами слідства правоохоронцям вдалося встановити та затримати одного з нападників. Обвинувальний акт стосовно підозрюваного за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством небезпечним для життя особи, яка зазнала нападу) направлено до Шевченківського райсуду столиці для розгляду по суті.

"Підозрюваний перебуває під вартою без права внесення застави. Матеріали відносно іншого нападника виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування у якому триває", - повідомили в прокуратурі.

Як повідомляв УНІАН, 13 березня о 23.50 на вулиці Багговутівській у Шевченківському районі Києва підозрюваний та його спільник напали на незнайомого їм чоловіка, кілька разів вдарили його по голові, відібрали телефон та банківські картки. Вранці 14 березня тіло потерпілого знайшли перехожі. Загиблим чоловіком виявився головний консультант Головного департаменту інформаційної політики Адміністрації президента, 46-річний Олександр Бухтатий.