Унаслідок пожежі знищено покрівлю і пошкоджено перекриття / фото: поліція Рівненської області

У центрі Рівного вночі горів ресторан «Ліон», що розташований в центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка.

Як повідомили кореспонденту УНІАН у прес-службі Головного управління ДСНС України у Рівненській області, інформацію про виникнення пожежі рятувальники отримали 5 листопада о 02:35. На момент прибуття вогнеборців до місця події вогнем було охоплено частину даху. Пожежу вдалося повністю ліквідувати о 05:20.

Читайте такожУ Миколаєві на людей упала металева конструкція: шестеро травмованих

Унаслідок пожежі вогнем знищено покрівлю на площі 100 кв. м і пошкоджено перекриття на площі 50 кв. м.

«Після ліквідації пожежі від працівників швидкої медичної допомоги рятувальники отримали інформацію, що під час самостійного її гасіння ще до прибуття підрозділів ДСНС отримав опіки обличчя, верхніх кінцівок І-ІІ ступенів та був госпіталізований у Рівненську обласну клінічну лікарню охоронець ресторану», - зазначили у прес-службі.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі на строк від 3 до 15 років. На місці події працюють правоохоронці. «Поліцейські у приміщенні мангальної зони виявили залишки автомобільних шин із різким запахом паливно-мастильних матеріалів», - повідомляє прес-служба поліції.

Як повідомляв УНІАН, 8 серпня на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік міста Корець внаслідок ДТП загинув власник футбольного клубу «Малинськ» Анатолій Онищук. Загиблий також керував рестораном «Ліон».