Адвоката застрелили на полюванні / Pixabay

Інший адвокат підозрюваних у вбивстві екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова Владислав Добош вважає, що полювання - зручна ситуація для вбивства Святослава Пархоменка.

Про це Добош повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Ніби якийсь конфлікт на полюванні. Але, досить дивна ситуація, знаючи Святослава. І за звичай полювання - досить зручна ситуація", - пише він, повідомляючи, що Пархоменка сьогодні вбито.

Відео дня

Читайте такожУ Києві до напівсмерті побили ветерана АТО та його дружину – волонтер

Нагадаємо, на Житомирщині поліція розпочала кримінальне провадження за фактом вбивства 10 листопада на полюванні, що сталося у лісовому масиві на межі Коростишівського та Радомишльського районів. Попередньо, під час полювання виник конфлікт між єгерями та мисливцями, і було застосовано вогнепальну зброю.У результаті смертельне вогнепальне поранення отримав 41-річний киянин, директор громадської організації «Радомишльські мисливці». Ще одного чоловіка, 52-річного жителя Київщини було госпіталізованого з тяжким вогнепальним пораненням.

Інші учасники конфлікту доставлені до поліції для встановлення усіх обставин події. Усі вони жителі Радомишльського та Коростишівського районів віком від 17 до 55 років.

Попередня кваліфікація події - ст. 15 (Замах на злочин), ст.115 (Умисне вбивство) та ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як стало відомо УНІАН з поінформованих джерел, загиблим став Святослав Пархоменко - адвокат Олександра Лося - одного з підозрюваних у причетності до вбивства екс-депутата Держдуми Дениса Вороненкова.