Правоохоронці затримали 34-річного нападника / фото ГУ НП в Чернігівській області

На Чернігівщині до реанімації госпіталізовано працівницю РАЦСу, на яку на робочому місці накинувся чоловік з ножем та завдав їй поранень.

Про це повідомляє сектор комунікацій Головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

Згідно з інформацією, 34-річний чоловік несподівано накинувся на працівницю державної установи та близько десяти разів ударив її ножем у різні частини тіла, а потім зник у невідомому напрямку. Напад стався у робочий час на очах у відвідувачів, у тому числі дітей.

Відео дня

Про подію поліцію повідомили лікарі, які надавали потерпілій першу меддопомогу. Жінку доправили до реанімації. Як уточнили у поліції, після нападу стан жінки був тяжким, однак наразі її життю та здоров’ю загрози немає.

Жінка перебуває в реанімації, загрози її життю немає / фото ГУ НП в Чернігівській області

У Козелецькому відділенні поліції були створені пошукові групи, до яких увійшли дільничні офіцери й оперативники. До пошуків зловмисника долучилися «Муніципальна варта» та приватна охоронна фірма. Поліція перекрила в’їзди-виїзди з міста, розповсюдили фото чоловіка.

Підозрюваний до вечора переховувався від правоохоронців, але поліція його затримала. Чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження з правовою кваліфікацією «замах на вбивство». Триває досудове розслідування.

Як повідомили УНІАН в поліції області, є підстави сумніватися у психичній адекватності затриманого.

«Це не було пограбування, не ревнощі, не стара образа. Логічно пояснити дії нападника поки що неможливо», - зазначив правоохоронець.