Підозрюваного не заарештували, оскільки медики заборонили йому залишати лікарню / фото ГУ НП в Тернопільській області

Поліцейські оголосили у міжнародний розшук 23-річного водія Арсена Будія, причетного до скоєння 11 грудня ДТП за участі рейсового автобуса, в якій одна людина загинула, ще семеро з травмами потрапили до лікарні.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, вказаного чоловіка після аварії госпіталізували до реанімаційного відділення Тернопільської міської лікарні №1.

Медики заявили, що чоловік у важкому стані і залишати лікувальний заклад йому небезпечно для життя. Також лікарі надали довідку про те, що стан хворого не дозволяє перебувати в умовах ІТТ чи слідчого ізолятора. У зв’язку з цим поліцейські не могли доправити підозрюваного до суду для обрання запобіжного заходу.

За відомостями правоохоронців, 15 грудня підозрюваний в супроводі двох колег та бабусі покинув приміщення лікарні на інвалідному візку.

Невдовзі оперативники з'ясували, що підозрюваний разом з родичами перетнув державний кордон в пункті пропуску «Грушів» в бік Республіки Польща, а після цього з матір’ю пересів в таксі марки Volkswagen та продовжив рух в невідомому напрямку.

Правоохоронці перевіряють інформацію про можливе перебування підозрюваного на території Італії.

Як повідомляв УНІАН, 11 грудня на автодорозі «Обхід м. Тернополя» водій автомобіля Dacia Logan виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в рейсовий автобус.

Внаслідок зіткнення 65-річна жінка, яка сиділа поруч з водієм автобуса, вилетіла через переднє скло, а після цього потрапила ще й під його переднє колесо. Пасажирка загинула. Ще сімох осіб було госпіталізовано.