В автомобіль В'ячеслава Чебана врізався мікроавтобус / Фото: Нацполіція

В Ізмаїльському районі Одеської області в результаті ДТП загинув екс-начальник Кілійського відділення колишньої Державної автомобільної інспекції В'ячеслав Чебан.

Читайте такожБіля Одеси мікроавтобус збив пішохода та протаранивши легковик: двоє загинуло (фото)

Як повідомили УНІАН в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, аварія сталася вчора близько 21.00 на 220 км автотраси «Одеса-Рені».

Відео дня

Правоохоронці встановили, що 31-річний водій мікроавтобуса Ford Transit біля села Утконосівка збив невідомого чоловіка, після чого виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з зустрічним автомобілем Toyota Camry.

В результаті ДТП пішохід і 46-річний водій Toyota Camry загинули на місці. Водія мікроавтобуса госпіталізували, а двом його пасажирам медичну допомогу надали на місці аварії.

В результаті аварії загинули двоє осіб / Фото: Нацполіція

За даним фактом слідчі відкрили провадження за ч .2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України, в рамках якого будуть встановлювати всі обставини події.

За фактом ДТП поліція відкрила провадження / Фото: Нацполіція

Як уточнив УНІАН представник регіонального главку Нацполиции, ДТП сталося в умовах туману. За кермом Toyota Camry перебував екс-керівник Кілійського відділення колишньої Державної автомобільної інспекції, директор місцевого комунального підприємства «Житлосервіс» В'ячеслав Чебан, який також є членом виконкому Кілійської міської ради.