Тарасов перебуває в СІЗО / Пушкінська

Наразі підозрюваний у жорстокому вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко Микола Тарасов сидить у спільній камері.

Про це "Пушкінській" розповіли у Південному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту.

Зараз підозрюваний перебуває у камері з рештою ув'язнених. Скарг чи заяв з приводу утримання від нього не надходили. У камері, крім Тарасова, перебувають ще троє ув'язнених.

Відео дня

Читайте такожВ Одесі суд заарештував підозрюваного у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко

Що стосується побачень з родичами, то їх за час його перебування в СІЗО не було. Проте наголошується, що вони не заборонені. Згідно із законодавством, можливі три зустрічі на місяць на час від однієї до чотирьох годин за раз.

Також у відомстві додають, що Тарасов у СІЗО не працює. Він може це робити за власним бажанням і з дозволу суду або слідчого, однак поки до праці він не притягувався.

Нагадаємо, Даша Лук'яненко зникла 13 червня дорогою в танцювальний гурток в Одеській області. 19 червня її тіло знайшли у вигрібній ямі на подвір'ї приватного будинку Миколи Тарасова. За даними слідства, він затягнув дівчинку до себе в будинок і намагався зґвалтувати, але у нього не відбулася ерекція. Тоді він ударив дитину гострим предметом, а щоб приховати сліди злочину, сховав тіло у вигрібній ямі.

Миколі Тарасову інкримінують одразу 4 статті: замах на зґвалтування неповнолітньої, незаконне позбавлення волі, вбивство дитини й наруга над тілом загиблої. Йому загрожує довічне ув'язнення. Також прокуратура клопотала про проведення комплексної психіатричної експертизи Тарасова.

Зазначимо, що з грудня 2019 року справу розглядає Роздільнянський районний суд. Поки що відбулись лише три підготовчі засідання. Найрезонанснішим стало перше, де Тарасов заявив, що взяти на себе провину у вбивстві Даші його змусили правоохоронці. Потім він перестав давати коментарі на цю тему.