Про зникнення дитини у поліцію повідомила бабуся потерпілої / Фото : news.flp.ua

У Дніпрі 19-річного хлопця підозрюють у нападі на його 15-річну дівчину.

Про це повідомляє ГУНП у Дніпропетровській області.

21 лютого близько 09:00 до поліції надійшло повідомлення від бабусі про те, що її онука 17 лютого близько 16.00 пішла з дому та не повернулась. Про те, що дівчинка не ходить до школи підтвердила вчителька.

Відео дня

Читайте такожУ Запоріжжі водій легковика збив жінку, тікаючи з місця ДТП (фото)

Того ж дня близько 12:30 між гаражами по одній із вулиць Соборного району розшукувану дівчину виявили з численними травмами. Дитину госпіталізували до лікарні.

В ході слідчо-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявився знайомий дівчини, 19-річний місцевий житель, раніше не судимий.

За вказаним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримано в порядку 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За нанесення тілесних ушкоджень неповнолітній 19-літньому нападнику загрожує до 8 років позбавлення волі. Його затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Як повідомляв УНІАН, 17 лютого у селі Хажин Бердичівського району школярки через хлопця жорстоко побили 14-річну дівчину та зняли знущання на телефон. Про подію правоохоронцям 18 лютого повідомила матір постраждалої. Дівчатам оголосили підозри.