Віта Шаблій претендувала на посаду директора Дубенського будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів / http://rivnepost.rv.ua

На Рівненщині поліцейські встановлюють обставини вбивства адвоката Віти Шаблій та поранення колишнього начальника обласної міліції В`ячеслава Чайки. Про це кореспонденту УНІАН повідомили у прес-службі поліції.

Читайте такожПоліція звільнила після 8 місяців полону чиновника "Укрзалізниці" (фото, відео)

Раніше місцеві ЗМІ повідомили, що у Дубно стріляли в адвоката та кандидата на посаду міського голову Дубна на минулих виборах - 43-річну Віту Шаблій. Від отриманих травм жінка померла. Під час стрілянини також поранили В`ячеслава Чайку, який кілька днів у 2014 році очолював УМВС у Рівненській області.

Відео дня

Віта Шаблій з 1995 до 2002 року працювала на посадах секретаря судового засідання та консультанта Дубенського міськрайонного суду. У 2002 році була юрисконсультом Дубенського цукрового заводу, у 2002-2008 роках працювала помічником судді Дубенського міськрайонного суду. З 2008 року стала адвокатом. Під час Революції Гідності була головою дубенського Майдану.