У Дніпрі внаслідок стрілянини загинули двоє АТОшників / Скріншот

За фактом смертельної стрілянини у Дніпрі розпочато кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство". Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Читайте такожУбивство бійців АТО внаслідок стрілянини у Дніпрі: ЗМІ показали нападників (фото)

"За фактом стрілянини, яка сталася 24 липня близько 20:00 у Дніпрі, слідчим управлінням ГУНП в Дніпропетровській області розпочато кримінальне провадження за п.1 ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Наразі до лікарні госпіталізовано п’ятьох громадян, які внаслідок події отримали поранення різного ступеню тяжкості.

Як повідомляв УНІАН, 24 липня ввечері в Дніпрі сталася стрілянина, в результаті якої загинули двоє учасників АТО, а також був важко поранений адвокат, захисник постраждалих у зіткненнях 9 травня ветеранів АТО Едмонд Саакян.

У поліції повідомили, що стрілянина у Дніпрі виникла на ґрунті конфлікту двох сторін, що стосується "економічних інтересів".

ЗМІ розповіли, що в лікарні Мечникова під охороною перебувають четверо нападників, які отримали поранення внаслідок вогню. За даними джерел Цензор.НЕТ у поліції Дніпра, це бандити, причетні до організованої злочинності, які раніше вже притягувалися до кримінальної відповідальності, в тому числі за розбій. Один з тих, хто вже мав проблеми з правоохоронними органами, - бандит у білих брюках, який отримав поранення в ногу.

Фото нападавших в Днепре / фото Цензор.НЕТ