поліція Києва

В Києві госпіталізовано чоловіка, який отримав ножове поранення під час бійки в Києві біля станції метро «Чернігівська». Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва на сторінці у Facebook.

В повідомленні сказано, що «потерпілого без свідомості госпіталізували до лікарні». В поліції відзначають, що до Дніпровського управління надійшло повідомлення про госпіталізацію у стаціонар чоловіка із ножовим пораненням, а лікарів «швидкої» викликали перехожі, які стали свідками бійки біля станції метро «Чернігівська» двох чоловіків напідпитку.

Як повідомив начальник відділу поліції №2 Дніпровського управління поліції Андрій Возний, на місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, яка опитала очевидців. За наданими прикметами поліцейські оперативно встановили та розшукали осіб, які причетні до злочину.

Відео дня

Читайте такожУ Харкові націоналісти розгромили місце зйомок серіалу про СРСР (фото)

«Ми встановили, що напередодні чоловік розпивав алкогольні напої із наглядно знайомим та його подругою. Між ними виник конфлікт - і він вирішив покинути компанію. Проте за кілька метрів знайомий його наздогнав, тож зав’язалася бійка. У результаті чоловік впав на землю, а товариш пішов геть. Перехожі побачили кров на одязі потерпілого і викликали лікарів», - розповів правоохоронець.

Поліцейські затримали двох осіб, яких підозрюють у причетності до скоєння злочину.

Також повідомляється, що «під час затримання 34-річний чоловік заперечив свою причетність до ножового поранення знайомого, проте його 29-річна товаришка підтвердила, що у чоловіка був при собі ніж, який він викинув».

В повідомленні сказано, що у місці, на яке вказала жінка, знайдено ніж зі слідами бурого кольору, який направлено на експертизу. «Потерпілий - 30-річний місцевий мешканець - знаходиться під наглядом лікарів, його життю нічого не загрожує»- повідомляє поліція.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією статті 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

«Після опитування чоловіка і жінку відпустили під особисте зобов’язання. Продовжуємо з’ясовувати обставини поранення киянина», - повідомив Возний.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові стався вибух – невідомі розбили скло в аптеці і кинули гранату.