За словами комбрига, ні поліція, ні військова прокуратура його не допитували / фото УНІАН

Командир 92-ї бригади Володимир Кокорєв заперечує інформацію про те, що він намагався вбити свого заступника в ніч з 6 на 7 грудня. Про це він сказав в коментарі "Громадському радіо".

За його словами, в зазначений період у нього не було конфлікту з заступником. Кокорєв повідомив, що сьогодні спілкувався з усіма своїми заступниками, вони доповідали йому про стан справ і він не розуміє про що йдеться. 

Він зауважив, що ні поліція, ні військова прокуратура його не допитували. За словами Кокорєва, він продовжує виконувати службові обов’язки. 

Відео дня

На запитання журналіста чи є Кокорєва заступник з прізвищем на літеру «Б» він сказав, що такого заступника у нього немає.

Читайте такожНа Харківщині через спробу вбивства військового проводиться службове розслідування

Разом з тим в матеріалі «Вісника Чугуївщини» від 25 лютого 2017 року повідомляється про Дмитра Бізонича, заступника командира 92-ї окремої механізованої бригади. 

Коли журналісти вдруге зателефонували до Кокорєва, щоб перепитати, чи може, все-таки є у нього заступник Дмитро Бізонич, той відповів, що відпочиває і запропонував поспілкуватися в понеділок.

Співробітниця прес-служби поліції Харківської області Оксана Колмикова не підтвердила, але і не спростувала інформацію про подію. Вона зазначила, що матеріали — в прокуратурі.

Раніше повідомлялося, що у Харківській області комбриг намагався вбити свого заступника. Командир бригади нібито спробував вдарити підполковника ножем, але той ухилився. Після старший за званням наказав двом бійцям вбити свого заступника, а сам пообіцяв обставити це як дезертирство.

Отримавши кілька ударів, потерпілий зміг піднятися, вибити двері і втекти.