Внаслідок ДТП на Харківщині 64-річна пасажирка і 33-річна водійка з двома дітьми потрапили до лікарні / фото Національна поліція

Читайте такожУ Києві переповнена маршрутка на швидкості об'їжджала затор тротуаром: у мережі показали відеоУ ДТП у Харківській області зіткнулися чотири автомобілі. Четверо людей отримали травми, серед них двоє дітей.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, аварія сталася 13 березня близько 13:00 на ділянці дороги М-03 км 479+800.

За попередньою інформацією, 50-річний водій вантажівки «МАН» не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-110», а потім в'їхав у легковики Volkswagen Jetta та Ford.

Відео дня

«В результаті дорожньо-транспортної пригоди із травмами різного ступеня тяжкості до лікарні були доставлені 64-річна пасажирка автомобіля "ВАЗ-110", 33-річна водійка Volkswagen Jetta з двома малолітніми дітьми», — розповіли в поліції.

Правоохоронці вирішують питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

фото Національна поліція
фото Національна поліція
фото Національна поліція

Вас також можуть зацікавити новини: