ДТП сталася 20 липня / фото військова прокуратура

У Дніпропетровській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди за участі військовослужбовців загинули двоє осіб, ще троє перебувають у важкому стані.

Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Південного регіону.

За даними слідства, 20 липня зі сторони Запоріжжя у напрямку Харкова, на території Синельниківського району, під час руху колони військової техніки Нацгвардії водій ЗІЛ-131 з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з легковим автомобілем Daewoo Lanos.

Відео дня

В результаті ДТП водій та пасажир легкової автівки загинули, ще троє пасажирів перебувають у важкому стані.

фото військова прокуратура

Наразі 20-річний водій військової машини затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому планується повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, та готується звернення до суду з клопотанням про обрання запобіжного заходу.

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 415 КК України (Порушення правил водіння або експлуатації машин).

Як повідомляв УНІАН, біля Мукачева у Закарпатській області фура "розтрощила" легковий автомобіль Mazda CX-5, після чого перевернулась і запалала.