На Львівщині у ДТП загинули три людини / фото прес-служба ГУ ДСНС у Львівській області.

У Львівської області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди загинули три особи, у тому числі дитина, та травми отримали сім осіб.

Про це повідомили у прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Інцидент стався 24 серпня о 23:05 у селі Попелі Дрогобицького району на автодорозі Т-14-15 "Мостиська-Самбір-Борислав". Тут зіткнулися два легкових автомобілі, після чого одне авто загорілося.

Відео дня

Внаслідок ДТП загинуло три особи, з них дитина, 2005 року народження, та травмовано сім осіб, у тому числі дитина, 2004 року народжені, яких з травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовано до лікарні.

Читайте такожПроїхали на "червоний": поліцейські влаштували ДТП у центрі Києва (відео)До гасіння та деблокування залучалося 12 осіб та три одиниці техніки ДСНС.

За даними департаменті з питань цивільного захисту Львівської обладміністрації, лоб у лоб зіткнулися автомобілі Volkswagen Passat CC,  під керуванням 19-річного жителя Борислава,  та автомобіля Volkswagen Golf, яким керував теж житель Борислава 1981 року народження.

Внаслідок ДТП на місці події загинули три особи – 40-річний водій автомобіля Volkswagen Golf та двоє його пасажирів: 20-річний житель Борислава та 15-річна мешканка с. Ясениця-Сільна Дрогобицького району. Семеро осіб у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані до Дрогобицької ЦМЛ.  Обставини події встановлюють.

Як раніше повідомляв УНІАН, у Києві сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автобуса сполученням "Кишинів-Москва", внаслідок чого постраждали 18 осіб. До лікарні госпіталізували вісім осіб. Зазначається, що автобус пройшов у лічених сантиметрах від бензовоза, який саме стояв біля АЗС.