У Рівному голий чоловік наробив галасу / скриншот

У Рівному голий чоловік влаштував "шоу" посеред вулиці та у закладах громадського харчування.

Як повідомляє "Радіо Трек", спочатку чоловіка без одягу, що поводився дивно, помітили на вулиці Кавказькій. На місце викликали правоохоронців.

У прес-службі поліції розповіли, що близько 10-ї години 25 липня до них надійшло повідомлення, що оголений чоловік поводиться неадекватно та кидається на автомобілі. На місці працювали патрульні. Для з'ясування всіх обставин на місце викликали слідчо-оперативну групу.

"З'ясувалося, що це 41-річний мешканець Рівного, який з невстановлених причин почав поводитися неадекватно. Громадянин розбив білборд та кидався на транспорт. Чоловіка було доставлено у спеціалізований медзаклад", - розповіла речниця поліції Юлія Дуднік.

Наразі проводиться перевірка, за результатами якої буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

Подібні інциденти

Раніше у центрі Києва голий перехожий напав з розбитою пляшкою на відвідувачів кафе. У підсумку на місце викликали правоохоронців, які відвезли неадеквата до ізолятора. Пізніше встановили, що він перебував під дією наркотиків.

Згодом у Києві на Оболоні перехожі помітили абсолютно голого чоловіка. Він перебував біля одного з банків, а згодом попрямував до АЗС. Чоловік деякий час постояв поблизу банківської установи, а згодом перейшов дорогу та попрямував до АЗС. Очевидно, він хотів зігрітися, тому намагався потрапити у приміщення.

Вас також можуть зацікавити новини: