У Боярці люди покарали надзвичайно п'яного водія моторолера / Скріншот

У неділю, 12 вересня, в місті Боярка (знаходиться біля Києва) люди побачили "надзвичайно п'яного" чоловіка, який перебував за кермом моторолера. Водій говорив, що їде за алкоголем. Небайдужі громадяни викликали співробітників поліції.

Інцидент під Києвом стався на вул. Матросова, повідомляє Telegram-канал "Київ Оперативний".

Люди прочекали поліцейських півгодини, ніхто не приїхав, і вони вирішили самі розібратися з горе-водієм – відібрали у нього ключі від моторолера та викинули.

Відео дня

"…Оскільки правоохоронці не приїхали – вони забрали ключі від двоколісного транспортного засобу і викинули їх якомога далі, щоб алко-водій знову не опинився за кермом", – йдеться у повідомленні.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, як ніби дуже п'яний чоловік на моторолері заважав авто нормально їхати.

В Україні для управління моторолером необхідно досягти 16-річного віку й отримати права.

Читайте такожУ Києві дуже п'яний чоловік на легковику "влетів" у патрульне авто: поліцейські госпіталізовані (фото)У нашій країні передбачено покарання за керування транспортним засобом у стані сп'яніння – це ч. 1 ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

За таке правопорушення загрожує штраф і позбавлення права водити транспортні засоби.

Раніше в Києві стався подібний інцидент – гості столиці, можливо, з Кавказу, їздили на авто тротуарами, і їм завадили небайдужі люди. Громадяни перекрили дорогу порушникам, виник конфлікт, і була бійка. 

Правоохоронці затримали кількох осіб. Зловмисники затримані за адресою проспект Перемоги, 7. Журналісти дізналися, що порушники пересувалися на трьох машинах. Один з автомобілів зник, його розшукували.