Вчителька вже звільнилася зі школи / скріншот

Стали відомі подробиці інциденту, що стався в селі Солонка Львівської області, де вчителька змушувала школяра з'їсти паперовий літачок і погрожувала відрізати йому палець.

Про це йдеться в сюжеті каналу "Україна 24".

"Коли кинули літачок, я підняв його на парту, а вчителька побачила і подумала, що це я його кинув, і змусила мене його з'їсти. Потім ще побачила, що у мене немає ручки, і сказала, що я зараз кров'ю буду писати і пальці мені поріже. Трохи страшно було", - зізнається Владислав Виборнов.

Відео дня

Читайте такожНазивала "худобою": під Львовом судили директорку школи за цькування дітей

Це підтверджують і його однокласники. "Вчителька каже: відріж собі пальці і пиши кров'ю. Після чого учень їй сказав: Добре. І вчителька пішла в свою каптерку повертається з ножем... Замахнулася", - каже однокласниця Владислава Ганна Драпінська.

Інформація стала надбанням громадськості після повідомлення в батьківському чаті, яке написала мати Анни.

Батьки постраждалої дитини заявили на педагога в поліцію і в школу навідалися правоохоронці. Вчительку інформатики надію Волощук запросили до кабінету директора. "Я хочу вибачитися. Я шкодую насправді за той інцидент, який стався", - заявила Волощук.

Читайте такожНа Луганщині двоє школярів влаштували різанину на спортмайданчику (фото)

Батькам вона сказала, що учень довів її до нервового зриву, а від коментарів журналістам відмовилася. У школі вона працює всього півроку.   Директор характеризує її як досвідченого педагога. Після інциденту вона подала заяву на звільнення. Незважаючи на вибачення, батьки мають намір подати в суд на жінку.