На Чернігівщині судитимуть військового РФ за знущання над українцями / фото ua.depositphotos.com

Російський окупант піде під суд. Його звинувачують у насильстві над родиною українців у Чернігівській області.

Про це повідомили в прес-службі Офісу генерального прокурора.

За даними слідства, військовослужбовець Збройних сил РФ вчинив фізичне та психологічне насильство щодо сім'ї, яка проживає в одному з сіл Чернігівської області. Він в березні поточного року зайшов в будинок українців і погрожував вбити чоловіка і його малолітнього сина, тримаючи їх на прицілі автомата.

Відео дня
На Чернігівщині судитимуть військового РФ, який знущався над родиною українців

Крім того, інший поки ще не встановлений військовий РФ намагався вчинити сексуальне насильство над 15-річною пасербицею господаря будинку. Мати дівчини змогла зупинити окупанта.

За даним фактом до суду передали обвинувальний акт стосовно військовослужбовця Збройних сил РФ за частиною 1 статті 438 "порушення законів і звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляв УНІАН, на Чернігівщині судитимуть російського військовослужбовця, який два дні утримував зв'язану жінку в погребі без води і їжі. 

За даними слідства, 28 березня під час окупації армією РФ села Старий Биків Ніжинського району обвинувачений жорстоко поводився з місцевими жителями. Він відбирав у них мобільні телефони і заощадження

Вас також можуть зацікавити новини: