Поліція і прокуратура будуть подавати апеляцію / Фото: Олег Сергійович Черевко via Facebook

Комунарський районний суд Запоріжжя обрав запобіжний захід у вигляді 40 тисяч гривень застави чоловіку, який сильно побив бійця «Азову».

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Запорізької області, таке рішення суд ухвалив 24 липня.

У поліції додають, що 24 липня бійці-побратими потерпілого, активісти «Національного корпусу», представники регіональних засобів масової інформації провели акцію протесту під стінами ГУ Нацполіції в Запорізькій області.

Відео дня

Читайте такожП'яний чоловік влаштував скандал на базі відпочинку: бив жінок і погрожував задушити дитину – ЗМІ (відео)

«Поліція та прокуратура Запорізької області підтримує позицію громадськості й подаватиме апеляцію, аби взяти під варту зловмисника, який може становити загрозу для інших громадян», - йдеться у повідомленні.

У поліції додають, на теперішній час стан здоров’я потерпілого залишається стабільно важким - він в комі.

Як повідомляв УНІАН, 21 липня в Запоріжжі з травмами голови був госпіталізований 29-річний місцевий житель, боєць "Азова". За даними поліції, біля продовольчого супермаркету він зробив зауваження 29-річному раніше судимому жителю Запоріжжя, який чіплявся до дівчат. Виник конфлікт, молодик завдав бійцю удари по голові, після чого останній втратив свідомість.

Зловмисник з місця події втік. Поліцейські затримали його і оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Прокуратура клопотала про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.