Закарпатський депутат-терорист Сергій Батрин вів себе "по-сусідськи" / фото скріншот

Сусіди депутата сільради з села Керецьки Закарпатської області Сергія Батрина розповіли про чоловіка, який скоїв теракт у сільраді на Закарпатті. Про це йдеться у сюжеті ТСН.

За словами сусідів, вони дуже здивовані вчинком Батрина і не збагнуть, як він наважився на теракт.

"По-сусідський вів себе, нормально. Завжди був привітний, інтелігентний", – сказала одна із жінок, що жили поруч із депутатом.

Відео дня

Своїми враженнями поділився також чоловік, який ріс разом із Батрином.

"Ми разом виросли. Нормальний чоловік був і є. Майданчик зробив для дітей, кладовище впорядкував у селі. Ми за нього поганого не скажемо. Він боровся за село", – розповів чоловік.

За словами сусідів, нині у будинку проживає тільки його 80-річна хвора мати, якою опікується доглядальниця. Сам Батрин жив на дві країни, адже дружина, діти та онуки вже давно переїхали до Чехії.

"Вони виїхали давно, років 15. Він там з ними був. Їздив туди-сюди. А останні два роки перебував удома", – каже сусідка депутата-терориста.

При цьому мати чоловіка досі ні про що не здогадується, оскільки її доглядальниця про теракт нічого не розповідає, бо "жінка просто не витримає".

"Вона б одразу спочила. Вона й не питає. ... Я не можу про нього нічого поганого сказати. Як так вийшло? Його довели, чи чому так сталося? Це мають розібратися. Не може бути, щоб без причини людина таке зробила", - сказала доглядальниця.

Вибух у сільраді на Закарпатті

15 грудня у сільраді Закарпаття в селі Керецьки пролунали вибухи - місцевиий депутат від партії "Слуга народу" Сергій Батрин кинув на засіданні сесії три гранати. Згодом Батрин опритомнів і отримав підозру.

Пізніше ЗМІ з'ясували, що у депутата-підривника був конфлікт з головою ОТГ, якого затримували на хабарі.

Вас також можуть зацікавити новини: