Підозрюваним виявився 33-річний місцевий житель / колаж УНІАН, фото Нацполіції

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві заступника міського голови Нікополя на Дніпропетровщині.  

Як повідомляє поліція Дніпропетровської області, ним виявився 33-річний місцевий житель, який протягом чотирьох місяців готувався до скоєння злочину. 

"У той день, озброївшись та встановивши маршрут пересування, він чекав на заступника мера. Коли автомобіль жертви під’їхав ближче, фігурант здійснив понад 20 пострілів з автоматичної зброї та кинув в автомобіль гранату, що призвело до займання автомобіля та загибелі чиновника", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Поліцейські встановили, що після скоєння злочину нападник закопав зброю у лісопосадці та переховувався в орендованій квартирі поблизу місця скоєння злочину, де його за кілька днів затримали.

Також в ході досудового розслідування встановлено, що підозрюваний виношував намір вчинення аналогічних злочинів відносно інших посадових осіб Нікополя. Зараз ця інформація перевіряється в рамках кримінального провадження.

Зловмиснику повідомлено про підозру в умисному вбивстві. Його взято під варту.

Вбивство заступника мера Нікополя – деталі

8 лютого у місті Нікополь Дніпропетровської області розстріляли автомобіль, який належав 59-річному заступнику міського голови. Автівка загорілась. У ній виявили тіло чиновника. За даними ЗМІ, йдеться про Віталія Журавльова. 

Поліцейські встановили прикмети нападника та почали його розшук.

Вас також можуть зацікавити новини: