У Києві чоловік чиновниці МОН протаранив два автомобілі / фото УНІАН

Нове скандальне ДТП сталося в ніч на 29 грудня в Солом'янському районі міста Києва. П'яний чоловік чиновниці МОН потрапив в аварію та погрожував поліцейським.

Відповідне відео оприлюднив "Київ Оперативний".

За словами очевидців, водій KIA з ознаками алкогольного сп'яніння на вулиці Металістів зіткнувся з двома авто. По прибуттю правоохоронців на місце аварії він відмовився від медогляду, тому його відвезли в лікарню. Чоловік хамив та погрожував "зв'язками" своєї дружини.

За даними ЗМІ, водія звуть Кучер Микола Петрович. Він вказаний як чоловік у декларації Галини Каліневич, яка працює завідувачкою сектором внутрішнього аудиту МОН.

Читайте такожУ Дніпрі трамвай зійшов з рейок і на смерть збив жінку (відео)"Як вдалося з'ясувати - його дружина дійсно має якийсь вплив, адже звуть її Каліневич Галина Михайлівна, працює завідувачкою сектором внутрішнього аудиту в Міністерстві освіти та науки України", - йдеться в повідомленні.

Жінка також приїхала на місце ДТП.

Пізніше прес-служба МОН опублікувала коментар Каліневич з приводу ДТП за участю її чоловіка. Жінка підтвердила, що така ситуація мала місце.

"Я підтверджую інформацію про те, що вчора прибула на місце ДТП за участю свого чоловіка. Проте я категорично спростовую закиди окремих анонімних телеграм-каналів на свою адресу про те, що ніби намагалася "вирішити" ситуацію. Запевняю, що мій чоловік співпрацює з органами патрульної поліції та нестиме передбачену законом адміністративну відповідальність", - йдеться у повідомленні.

При цьому вона запевнила, що жодним чином не впливає на роботу правоохоронних органів.

"Всі перед законом рівні. І так має бути", – підсумувала чиновниця.

Як раніше повідомляв УНІАН, відомий український автогонщик і волонтер Олексій Мочанов поскандалив з водієм на дорозі в Києві.

За його словами, він переміщався в пробці, хотів перебудуватися в інший ряд для здійснення маневру вправо, але помітив, що по смузі для громадського транспорту "мчить" авто, водій якого загальмував і став його ображати.

Вас також можуть зацікавити новини: