Мешканця Нової Каховки затримали на 72 години /  Telegram Київ оперативний

Двері офісу омбудсмена з прав людини Людмили Денісової підпалив 51-річний мешканець Нової Каховки.

Про це повідомляє підсанкційне видання Страна.

Чоловік приїхав на місце злочину на моноколесі з чимось на зразок імпровізованого вогнемета – приладом, який розпилював запальну суміш.

Чоловіка затримали працівники Управління державної охорони на вулиці Богомольця неподалік входу до приміщення. Чоловіка видало забруднене димом обличчя.

Читайте такожУ Києві голова ОСББ ледь не проломив голову підлітку (відео)Зловмисник пояснив підпал образою на омбудсмена, оскільки офіс не відгукувався на його численні скарги за фактом справи про крадіжку, у якій він начебто фігурував потерпілим.

Мешканця Нової Каховки затримали на 72 години, пише видання. За озвученою статтею про пошкодження майна шляхом підпалу йому загрожує до 10 років в’язниці.

Що трапилось

У центрі Києва 26 серпня атакували офіс Уповноваженого Верховної Ради з прав людини. Невідомий кинув у бік будівлі "коктейль Молотова". 

Поліція у коментарі УНІАН відповіла, що перевіряє інформацію. За словами Денісової, внаслідок інциденту пошкоджено двері приміщення, ніхто з працівників та відвідувачів не постраждав. У палія виявили  інші вибухові речовини.