На Херсонщині окупанти з особливою жорстокістю вбили матір та її прийомного сина / фото Андрій Дубчак

Українські правоохоронці продовжують знаходити вбитих росіянами українців у звільнених районах України. В селі Львівські Відруби Херсонської області виявили тіла розстріляних матері та сина.

"Село Львівські Відруби, звільнена Херсонська область. Два тіла цивільних в ямі-окопі у дворі, де жив підрозділ російських окупаційних сил", - повідомив журналіст Андрій Цаплієнко в Telegram.

Відзначається, що 49-річному Сергію Новосаду вклали дуло автомата в рот та застрелили. На цьому російські військові не зупинилися й випустили у вже мертвого чоловіка чергу з автомата.

Відео дня
false

Крім того, окупанти вбили й прийомну матір чоловіка - 78-річну Любов Новосад. Їй вистрілили в голову.

"Її тіло лежало над його тілом, як і дві палички старенької, без яких вона не могла пересуватися. Чому їх привели сюди з рідного дому через дорогу та розстріляли, невідомо", - підсумував журналіст.

false
false

Звільнення Херсона - що відомо

З перших днів повномасштабної війни Росії проти України в російській окупації опинився Херсон та більша частина область. 11 листопада українська армія зайшла в Херсон.

На звільнених територіях правоохоронні органи України фіксують військові злочини росіян - вбивства цивільних, насильство, викрадення, насильницька депортація, грабежі та інше. Фахівці працюють з масовими похованнями, де знаходять понівечені тіла.

Попри деокупацію лівобержної частини Херсонської області окупанти продовжують вбивати мирне населення. Так, станом на 26 листопада росіяни вбили на звільненій території понад 30 осіб.

При цьому тільки за минулу добу ворог здійснив 54 удари по території області. В результаті рашисти вбили одну людину і поранили ще двох, включаючи дитину.

Вас також можуть зацікавити новини: