Чоловік вчинив замах на вбивство доглядачів за кладовищем / фото ua.depositphotos.com

В Одеській області затримано зловмисника, який разом з товаришем у травні стріляв у подружжя пенсіонерів на кладовищі, розташованому в селищі Бритівка Білгород-Дністровського району.

Як повідомили в Білгород-Дністровському відділі поліції, затримано чоловіка, оголошеного в розшук через замах на вбивство доглядачів за кладовищем.

Як зазначається, 34-річний затриманий разом зі своїм 30-річним знайомим поранили зі зброї подружжя пенсіонерів, які зробили їм зауваження з приводу розпивання на кладовищі спиртних напоїв. Одного зі зловмисників затримали в день замаху, його спільника оголосили в розшук.

Відео дня

Поліцейські повідомили обом чоловікам (втікачу заочно) про підозру за ч. 2 ст. 15 та п. 12 ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте такожУ квартирі на Подолі знайшли розчленоване тіло жінкиНа слід фігуранта вийшли місцеві оперативники.

"Схопили його за місцем проживання знайомих. Наразі чоловік чекає обрання запобіжного заходу в ізоляторі тимчасового тримання. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення", - розповів начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Олег Чукань.

Стрілянина на кладовищі

Як повідомляв УНІАН, 27 травня в селищі Бритівка Білгород-Дністровського району Одеської області двоє зловмисників влаштували стрілянину на кладовищі. В результаті поранення отримали доглядачі за кладовищем-72-річний чоловік і його 66-річна дружина.

Жінка обходила територію і побачила двох невідомих, які розпивали спиртні напої. Вона зробила їм зауваження, а вони почали ображати пенсіонерку і нецензурно лаятися. Почувши шум, за жінку заступився її чоловік. Зловмисники вистрілили в бік подружжя, в результаті чого потерпіла отримала вогнепальне поранення руки, а її чоловік - живота і голови.

У той же день 30-річний підозрюваний був затриманий на вулиці райцентру Білгород-Дністровський і поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Другий чоловік був оголошений в розшук.