Інцидент стався 4 січня 2020 року / фото rua.gr

В Одеській області до 8 років в'язниці засуджений чоловік, який у січні минулого року зґвалтував 14-річну дівчинку.

Як передає кореспондент УНІАН, відповідний вирок виніс Котовський міськрайонний суд.

Злочин скоєно ввечері 4 січня 2020 року в будинку у зловмисника – жителя селища Окни. Встановлено, що в цей день він прийшов в будинок, де проживала сім'я потерпілої, оскільки дружив з її дядьком (братом матері дівчинки). Дорослі розпивали спиртні напої, після чого фігурант у супроводі підлітка вирушив в центр населеного пункту. Купивши близько двох літрів пива, чоловік випив його значну частину, а також пригостив дівчинку. Потім попросив потерпілу провести його додому і заманив її всередину житла.

Відео дня

За словами потерпілої, обвинувачений схопив її за руку, кинув на ліжко, пригрозив вбивством і змусив роздягнутися.

"Однак вона (потерпіла – УНІАН) плакала, просила не чіпати її і відпустити. Дії сексуального характеру відбувалися тривалістю близько години", - сказано в документі. Протягом цього часу чоловік ґвалтував дівчинку різними способами, включаючи неприродні.

Несподівано до зловмисника прийшов знайомий: він попередньо постукав у вікно, а потім бачив, що дівчинка, яка йшла, плаче. Однак вона побоялася поскаржитися цій людині, бо побоювалася, що насильник її вб'є.

Читайте такожЗв'язку язав та зґвалтував: під Києвом нелюд жорстоко познущався з дівчини (фото)

Відзначається, що неповнолітня на наступний день вранці телефоном розповіла про те, що трапилося, дідусю, тому що, крім нього, нікому більше не довіряла. Потім прийшла її старша сестра, яка відвезла її в лікарню.

Слідством встановлено, що обвинувачений застосував до підлітка психологічне і фізичне насильство, на тілі дитини, включаючи молочні залози, були подряпини і синці.

Як вказується у вироку, фігурант раніше вже був судимий. Зокрема, у 2012 році за крадіжку з проникненням в житло його засудили до 3,5 років позбавлення волі, але він був звільнений з випробувальним терміном на 2 роки. У 2014 році суд визнав його винним у злочині за ч.3 ст. 152 (зґвалтування, вчинене групою осіб, або зґвалтування неповнолітньої) Кримінального кодексу України і відправив до в'язниці на 7 років і 3 місяці.

Цього разу рецидивіст також визнаний винним і засуджений до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на початку січня 2020 року в Окнянському районі Одеської області затримали 24-річного чоловіка за згвалтування 14-річної дівчинки. Про подію в поліцію повідомила старша сестра потерпілої.