У Харкові трагічно загинули двоє газівників – їх засипало землею / фото ДСНС

У Харкові трагічно загинули двоє працівників газової служби. Вони проводили аварійні роботи на підземному газопроводі, коли стався зсув ґрунту.

Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Харківській області. Інформація про інцидент надійшла до Служби порятунку в понеділок, 4 грудня, о 18:26.

Зазначається, що подія сталася на вул. Шевченка. Під шаром землі опинилися двоє чоловіків 1981 та 1975 років народження.

Відео дня

"До місця події відразу було направлено 6 одиниць рятувальної техніки та 32 особи особового складу ДСНС. Рятувальники намагались швидко відкопати з-під землі чоловіків, але після вилучення вони вже були без ознак життя", – йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини трагічного випадку.

Новини Харківщини

Російські окупанти посилили тиск на Харківщину. Ворог кидає ДРГ на кордон із областю, крім того, прикордоння потерпає від постійних обстрілів. Речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко наголосив, що раніше найбільшу активність ДРГ фіксували на Сумському напрямку. 

Раніше на Харківщині винесли вирок поліцейській-зрадниці, яка здавала росіянам військових та працівників СБУ. Під час окупації смт Дворічна Куп’янського району правоохорониця вирішила перейти на бік окупантів і  власноруч написала для загарбників перелік відомих їй працівників СБУ та осіб, які проходили службу в зоні АТО. 

Вас також можуть зацікавити новини: