Поліція затримала вірменського кримінального авторитета / УНІАН

У Кривому Розі Дніпропетровської області затримали кримінального авторитета на прізвисько «Дід», який наприкінці квітня втік з будівлі суду.

Читайте такожВ Миколаєві стріляли у скандального бізнесмена "Мультика", постраждалий у реанімації – ЗМІ

Як повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, 2 травня на виїзді з міста правоохоронці зупинили автомобіль Mercedes-Benz, в якому був кримінальний авторитет і двоє його охоронців.

Відео дня

Поліція встановлює осіб, які організували йому втечу і допомагали переховуватися від поліцейських.

Нагадується, що 28 квітня кримінального авторитета на прізвисько «Дід», 55-річного уродженця Вірменії, затримали на Закарпатті. Попри п’ятирічну заборону в’їзду на територію України, він незаконно повернувся і планував взяти під кримінальний контроль регіон.

Після затримання щодо нього були складені адміністративні протоколи. Кримінального авторитета доставили до Вознесенського районного суду Миколаївської області. Суд задовольнив подання про його затримання і поміщення до Миколаївського пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства строком на 6 місяців з подальшим видворенням. Однак під час виходу з будівлі суду він втік.