Жінка впала в кому через масаж / фото ua.depositphotos.com

У Львові 35-річна жінка впала в кому після процедури масажу у приватному медико-косметологічному центрі.

Як пише ZAXID.NET, постраждалу доставили у лікарню у важкому стані з травмою шийного відділу хребта. Відповідну інформацію виданню підтвердили у медичному закладі. 

У прес-службі Першого медоб'єднання Львова повідомили, що жінку госпіталізували у відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Їм вдалося стабілізувати стан жінки.

Відео дня

"Нейрохірурги зафіксували шию, стан жінки покращується, спостерігається позитивна динаміка", ­– розповіли в лікарні.

За словами медиків, інцидент вже розслідують правоохоронні органи. ЗМІ пише, що медико-косметологічний центр, який відправив жінку у кому, пропонує зараз акційний масаж спини та шиї за 100 грн.

Видання намагалось отримати коментарі від центру, однак там ніхто не відповів. Власниця закладу заявила, що тільки повернулась з-за кордону і нічого не знає.

Інші інциденти на Львівщині

Нещодавно Личаківський районний суд Львова засудив до довічного ув’язнення 22-річного Нестора Литвинчука, обвинуваченого у вбивстві 19-річної студентки Дар'ї Косенок понад два роки тому.

У Яворові Львівської області нетвереза водійка збила поліцейську на тротуарі.

Вчительку зі Львова Людмилу Гребень, яку звинуватили у смерті школяра під час екскурсії на водоспад Кам'янка, звільнили від кримінальної відповідальності.

Вас також можуть зацікавити новини: