Мікроавтобус з туристами врізався у вантажівку / фото ua.depositphotos.com

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на трасі Аланія-Анталія на півдні Туреччини загинула громадянка України.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі Міністерства закордонних справ України. Зокрема, сьогодні вранці на трасі Аланія-Анталія поблизу селища Окурджулар трапилось ДТП.

"Мікроавтобус, який перевозив туристів (громадян Казахстану) з готелю в аеропорт врізався у вантажівку, яка зупинилася на світлофорі. Загинув водій - громадянин Туреччини та гід - громадянка України", - повідомили в прес-службі МЗС.

Відео дня

Водночас роботодавець та контактні дані родичів загиблої громадянки уточнюються. Справою займається консульство України в Анталії.

Українці за кордоном - останні новини

У березні в Іспанії затримали злочинну групу, яка грабувала будинки українських біженців. Серед 10 підозрюваних були громадяни України та Російської Федерації. 

На початку липня неподалік від польського міста Хелм український автобус врізався у вантажівку, яка стояла на узбіччі. В результаті аварії на місці помер 33-річний пасажир автобуса, ще вісім осіб доставили в лікарню. За останніми даними, дві людини отримали тілесні ушкодження.

26 липня, корейські ЗМІ повідомили, що дипломат посольства України в Південній Кореї був затриманий на місці за звинуваченням у нападі в стані алкогольного сп'яніння на працівницю бару та поліцейського.

Вас також можуть зацікавити новини: