Послуги "працівниць" оцінювали в 100 доларів на годину / Фото novosti.az

В Одесі затримали двох поліцейських, які разом зі спільницями займалися сутенерством.

Як повідомили УНІАН у прес-службі Одеської обласної прокуратури, вчора ввечері затримали старшого сержанта поліції, поліцейського-водія одного з батальйонів Управління поліції охорони в Одеській області та охоронця батальйону УПО, який вже звільнений зі служби.

Також затримані дві їх спільниці. Всі вони підозрюються в сутенерстві (ч. 2 ст. 303 КК України).

Відео дня

З початку 2020 року поліцейські разом зі спільницями вирішили зайнятися протиправним заробітком у сфері надання послуг сексуального характеру.

Читайте такожВ Одеській області поліцейська вкрала з речових доказів півкілограма кокаїну (фото)Спільний "бізнес" вони вели в приміщеннях в центрі Одеси згідно попередньо розподіленим між собою ролям.

Зокрема, керівник здійснювала підбір приміщень, зручних для організації притонів, і забезпечувала їх функціонування, а також вела фінансові питання.

Адміністратор салону інтимних послуг давала рекламні оголошення в мережі, підбирала жінок з привабливою зовнішністю, які надавали сексуальні послуги, проводила із зацікавленими співбесіди з визначенням умов «роботи» і приймала замовлення від клієнтів.

Правоохоронці своєю чергою супроводжували дівчат до замовника, забезпечували їх охорону і безпеку, контролювали час, проведений з клієнтом і отримання грошей за надані «послуги». Також вони розподіляли кошти між усіма учасниками протиправної діяльності.

"Клієнтам давали можливість вибрати собі "тимчасову супутницю" заздалегідь за допомогою посилань на мобільні месенджери, де були розміщені фото дівчат в білизні. Послуги своїх "працівниць" ділки оцінювали в 100 дол. на годину", - розповіли в прес-службі.

Наразі вирішуються питання про повідомлення зловмисникам про підозру та обрання запобіжного заходу.

Вас також можуть зацікавити новини