До вчинення злочину причетні чоловіки 19, 45 та 46-річного віку / фото поліція Київської області

На Київщини поліція затримала трьох чоловіків, які вбили свого знайомого і закопали на кладовищі.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Київської області, днями до поліції звернулась жителька міста Вишгород та повідомила, що прийшовши на кладовище, вона виявила на могилі сина свіжий ґрунт.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Під час проведення огляду місця події правоохоронці виявили «підхоронене» тіло молодого чоловіка. В ході проведення першочергових слідчих розшукових заходів поліцейські встановили, що до вчинення злочину причетні чоловіки 19, 45 та 46-річного віку», - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Києві повідомили про підозру нелюду, який ледь не вбив 6-річного похресника

Встановлено, що під час розпиття алкогольних напоїв у компанії чоловіків виник конфлікт із новим знайомим. Між ними сталася бійка, під час якої троє нанесли тілесні ушкодження потерпілому. Травми виявились смертельними. У подальшому тіло чоловіка прикопали на кладовищі, аби приховати сліди злочину.

У поліції повідомили, що трьох жителів Вінницької та Чернігівської областей, один з яких неодноразово судимий, працівники Вишгородського відділу поліції затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) та за ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів. Суд обрав для них запобіжний захід - тримання під вартою. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Як повідомляв УНІАН, киянин обстріляв свого напарника та "замінував" супермаркет, бо "хотів потрапити за ґрати" через борги перед банком.