У Чорнобаївці внаслідок вибуху загинули дві людини / фото uk.wikipedia.org (Оля Нестеренко)

Двоє людей загинули в результаті вибуху в Чорнобаївці Херсонської області. Ще п'ятеро людей отримали поранення різної тяжкості.

Про це повідомила прес-служба Херсонської обласної прокуратури.

Відзначається, що 15 червня в селі Чорнобаївка прогримів вибух в районі ринку, який знаходиться в центрі села. В результаті інциденту загинули двоє місцевих жителів, а ще п'ятеро поранених різного ступеня тяжкості. При цьому не уточнюється, що могло вибухнути

Відео дня

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 438 "Порушення законів та звичаїв війни" Кримінального кодексу України.

false

Як раніше повідомляв УНІАН, Українські ЗМІ 15 червня повідомили про потужний вибух у Чорнобаївці Херсонської області. За словами місцевих жителів, вибух прогримів в районі місцевого ринку. Крім того, повідомлялося про загиблих і травмованих, але їх кількість не уточнювалася.

Пізніше інформацію про вибух підтвердив депутат Херсонської облради, радник голови Херсонської обласної Військової адміністрації Сергій Хлань. Він зазначив, що російські окупанти намагаються таким чином залякати місцевих жителів і помститися за точну роботу ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: