Чоловік викликав швидку допомогу та зателефонував батькам дівчат / фото - facebook.com/dnipropolice

У місті Кам'янське на Дніпропетровщині госпіталізували двох дівчат-підлітків. Дітей врятував патрульний. Він йшов вулицею та побачив, що прямо на землі лежать дівчата без свідомості. 

Про це повідомляє прес-служба патрульною поліції Дніпропетровської області.

Зазначається, що двох дівчат-підлітків, які лежали непритомні на землі, ввечері 4 жовтня виявив патрульний поліцейський Віталій Тиква. У вихідний день правоохоронець разом із дружиною прямував до дитячого садочку, аби забрати сина.

Відео дня

"На вулиці Нікопольскій він побачив двох дівчат, які лежали непритомні просто на землі. Поліцейський кинувся до них і став надавати домедичну допомогу. Однак одна з неповнолітніх мала слабке дихання – один вдих за 25 секунд. До того ж зіниці дітей не реагували на світло", - йдеться у повідомленні.

Інспектор викликав швидку допомогу та, побачивши поряд мобільний телефон однієї з дівчат, зателефонував батькам. Медики госпіталізували дітей.

Читайте такожНа Закарпатті арештували батька, який побив до смерті 10-річну прийомну донькуУ поліції додали, що за повідомленням однолітків-очевидців, ймовірно, підлітки вживали наркотичні речовини.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Маріуполі чоловік вколов дівчині психотропи та зґвалтував її, а на Одещині підлітки ледь не спалили будинок багатодітного батька-одинака, бо "хотіли розважитися".

Також Вас можуть зацікавити новини: