Кейсі у фільмі, знятому під час пандемії коронавірусу

Порноактори розповіли про процес зйомок фільму для дорослих в умовах пандемії коронавірусу.

Вони поділилися своїм досвідом з Vice.

Продюсер порнофільмів Еріка Ласт виступила режисером документального кіно для дорослих «Секс і кохання під час карантину». У зйомках взяли участь шість акторів, серед яких дві гетеросексуальні пари.
Читайте такожПорно-челендж на карантині: Pornhub закликав шанувальників зняти "безконтактне порно" (відео)

Відео дня

У фільмі Ласт має намір показати не тільки секс, але і розповіді акторів про те, як вони проводять зйомки, попри поширення нового захворювання.

«Я не давала їм чітких інструкцій про те, що робити в сценах сексу», - підкреслила Ласт. Режисер впевнена, що її картина повинна відрізнятися від стандартного порно, в ньому повинні бути інші активності, такі як прогулянки, і непристойні ігри і розмови.

Так, одна з пар, відома в мережі під загальним псевдонімом MySweetApple, розповіла, що попри постійне перебування вдома вже понад 50 днів, вони добре проводять час. За словами партнерки, на сексуальну активність в кадрі і за кадром пандемія абсолютно не вплинула. При цьому 38-річний Кеннет Плей зізнався, що вперше знявся в порно без партнерки, бо змушений дотримуватися карантину вдома на самоті.

Як повідомляв УНІАН, Pornhub випустив свій перший порнографічний фільм – документальну картину Shakedown режисера і художниці Лейли Вайнрауб.