У фільмі йдеться про життя чорношкірих танцівниць / скріншот

Pornhub випустив свій перший не порнографічний фільм – документальну картину Shakedown режисерки та художниці Лейли Вайнрауб.

Про це пише Variety.

Читайте такожPornhub Awards 2019: названо найкращих у порно (фото)Фільм присвячений історії лесбійського стрип-клубу в Лос-Анджелесі та субкультурі, яка там зародилася. Зокрема, у фільмі йдеться про життя чорношкірих танцівниць шоу Shakedown Angels. Вайнрауб почала працювати над ним у 2002 році, матеріалом для картини стали ролики, які вона знімала протягом 15 років.

Відео дня

Протягом березня фільм доступний безкоштовно на спеціально створеній для нього сторінці. Там для глядачів є чат, в якому вони можуть спілкуватися один з одним, імітуючи відчуття спільного перегляду – це ідея режисерки фільму. Картину покажуть на каналі Criterion, а влітку вона з'явиться в iTunes.

«Цей фільм – частина загального зобов'язання Pornhub з підтримки мистецтва. Ми хочемо, щоб нас сприймали як платформу, яку можуть використовувати художники. Ми помітили, що художники завантажують на сайт контент, який не підійде для таких місць, як YouTube або Vimeo, де заборонені оголені кадри», – зазначив бренд-директор Pornhub Алекс Клейн.

Режисер фільму розповіла, що зняла картину про субкультуру, і її завданням було розповісти саме про неї, «ускладнивши та збагативши її».

Раніше УНІАН повідомляв, як порносайт відкрив доступ в зонах ризику зараження коронавірусом.