На українців вже восени чекає новий сервіс, недоступний навіть у розвинених країнах / фото Virobnik.ua

Восени українці зможуть скористатися новим сервісом Virobnik.ua, що дозволяє за допомогою одного лише смартфона за хвилину побачити, як створювався харчовий продукт, який ви збираєтеся придбати.

Творці проекту — журналісти й креативники. Натхненник відео-сервісу – Віталій Єрмак. Він розповів, що в ньому беруть участь як невеликі крафтові бізнеси, так і корпорації, що виробляють продукти в Україні та за її межами. Про це пише НВ.

Зазначається, що в цьому проекті ніхто не призначає хороших чи поганих, а просто запрошують виробників у спільноту відкритих брендів.

Відео дня

«Наші анкетування показали, що ще до перегляду відео від Virobnik.ua люди з повагою ставляться до того, що бренд готовий показати своє виробництво, а це вже великий плюс і довіра», - зазначив Єрмак.

Читайте такожВ Україні після послаблення карантину відновили роботу 69% ресторанів - OpenDataBot

Тобто покупець бачить, як вироблений товар, який він збирається придбати.

Так, у ролику покупець отримує відповіді на наступні запитання: з чого зроблений продукт, де він зроблений, хто його робить і згідно з якими стандартами.

«Тобто у користувача, який подивився відео, з'являється чітке розуміння, що він ознайомлений з виробництвом, що він знає, як і в яких умовах продукт був створений, він бачить дотримані гігієнічні вимоги, сучасний цех. Це ми називаємо «взяти за руку і провести в цех». Стандартний ролик триває близько хвилини. Озвучується професійним диктором. При цьому ми не розкриваємо секрети рецептів», - зазначив натхненник проекту.

Virobnik.ua - це новий маркетологічний і конкурентний інструмент для виробників. Також це новий пізнавальний засіб для покупця.

Користуватися сервісом Virobnik.ua просто, він є у вашому смартфоні, навіть встановлювати додаток не потрібно.

Ви берете потрібний вам продукт з полиці магазину і просто наводите камеру смартфона на QR-код, перед вами одразу з'являється ролик. За мить ви дізнаєтеся про продукт достатньо, щоб зробити свій вибір.

Скористатися сервісом можна ще одним способом: перейти на сайт Virobnik.ua і там в пошуковому рядку написати ім'я товару. Тобто робити це можна і зі стаціонарного комп'ютера вже купивши продукт, або плануючи придбати, або просто з цікавості.