Про це УНІАН повідомив координатор запорізького Майдану, уповноважений Народної ради по роботі з представниками поки що діючої в регіоні влади Олександр Шацький.

«Сьогодні, коли ми прибули до Запорізької мерії, з'ясувалося, що мер Запоріжжя, виявляється, безпартійний – його виключили з Партії регіонів», - повідомив Шацький.

Читайте такожУ Запоріжжі активісти вигнали губернатора області з ОДА під крики Ганьба!

Відео дня

У прес-службі Запорізької міської організації ПР кореспонденту УНІАН інформацію про виключення Олександра Сіна з Партії регіонів підтвердили.

«Дійсно, сьогодні, 24 лютого, рада Запорізької міськорганізації ПР ухвалила рішення припинити повноваження О.Сіна на посаді голови Запорізької міської організації ПР і виключити його з Партії регіонів із формулюванням «за самоусунення від керівництва партійною організацією, провал у кадровій політиці й розвал міського господарства на посаді мера Запоріжжя, що призвело до формування негативного іміджу партії в Запоріжжі», - повідомили в прес-службі.

Як повідомляв УНІАН, Сін на виборах 2010 року став єдиним мером на південному сході України, який пройшов від ВО «Батьківщина». Пізніше Сін вийшов із партії, увійшов до ПР і з квітня 2010 очолював Запорізьку міськорганізацію партії.